Camping en Boerderij

paardrijden

speeltoestellen

sanitair

De boerderij van de familie Sviták is van oorsprong een familiebedrijf. De huidige eigenaar, Franz Sviták, houdt een beperkt aantal koeien, een paard en wat kleinvee (kippen en eenden). Het veevoer verbouwt hijzelf.

Bij de boerderij zijn drie velden toegankelijk voor tenten en caravans gemaakt. Hierop zijn ruime kampeerplaatsen. Op de camping zijn een sanitairblok en stroomaansluitpunten aanwezig. Direct naast de camping is een ruim grasveld, waarop allerlei activiteiten gedaan kunnen worden. Ook is er een zwemmeertje aanwezig.

Voor de kleine kinderen staan speeltoestellen en een zwembad op de camping. Kinderen kunnen op de boerderij met de honden en poezen spelen. De grotere kinderen (maar ook natuurlijk de volwassenen) mogen boer Franz op de boerderij helpen en met de tractor meerijden.

Voor de gasten die dat leuk vinden is er 's avonds een kampvuur. Hier heeft u de gelegenheid de andere gasten te ontmoeten en onder het genot van een drankje de ervaringen van de dag uit te wisselen.

Tsjechie kent veel amateur-musici die het leuk vinden op de camping te komen spelen. Op het mededelingenbord staat aangekondigd wanneer en welke muzikant bij het kampvuur zal spelen. Gasten die een eigen muziekinstrument bij zich hebben, zijn natuurlijk ook welkom bij het kampvuur.

Bij voldoende voorraad kunt u op de boerderij eieren kopen. In het sanitaitblok staat een wasmachine en een centrifuge.

Voorjaar

bovenveld camping

zwemmeertje